Bli med på årets Rosa sløyfe-løp!

I oktober kan du delta på Rosa sløyfe-løpet for å støtte aksjonen og vise omtanke med dem som er rammet av brystkreft.

Meld deg på

Årets løp arrangeres både fysisk og virtuelt. Delta i en av løpsbyene – eller der du er!

Rosa sløyfe-løpet arrangeres for åttende gang i 2023 i samarbeid med Springtime Group. I 2022 deltok 17 580 personer for å vise sin støtte til dem som er rammet av brystkreft. Det er ny rekord!

Enten du går eller løper er du med å vise solidaritet med de som er rammet. Det handler ikke om hvor fort man løper eller hvor langt man går, men at man sprer oppmerksomhet rundt en viktig sak.

Eg synest Rosa sløyfe-løpet er eit viktig og kult arrangement som omfamnar mykje av det å vera jente og kvinne i dag. Fysisk fostring og helse går hand i hand og det er viktig å ta vare på kroppen vår.

Kari Traa

Rosa sløyfe-løpet er et sterkt bilde på solidaritet og samhold. Sykdommen rammer flere enn dem som får det – partnere, foreldre, søsken, barn, venner og kolleger berøres også når en brystkreft-diagnose stilles. I tillegg til å vise støtte, går halvparten av deltageravgiften rett til brystkreftsaken.

Fysiske og virtuelle Rosa sløyfe-løp

I år arrangeres det fysiske Rosa sløyfe-løp i følgende seks byer:

Om du bor langt unna ett av de fysiske løpene, er på hytta i høstferien, eller ønsker å støtte saken og delta der man er, kan du delta virtuelt mellom søndag 1. oktober og søndag 16. oktober. I disse løpene løper man alene – hvor man vil og når man vil.

Les mer på rosasloyfelopet.no og meld deg på!

Var dette nyttig?